Esküszünk, hogy |
rosszban sántikálunk
|
Kischat |
Ne menj jégre, s el nem esel
|
Oldal statisztika |
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 32 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
1
Ember
5
Diclonius
0 (nem alkotható!)
Daimon
3
Pokolkutya
1
Vadász
6
Hibrid
4
Lidérc
2
Kitsune
2
Vámpír
2
Boszorkánymester
4
Wendigo
1
Vérjaguár
1
kockáztatja életét e világban
|
Beacon Hills Lelkei | lények az árnyékban Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Bot Nincs A legtöbb felhasználó ( 51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt. |
| | Üzenet | Szerző |
---|
Pént. Okt. 20, 2017 2:53 pm |
| Vendég Évszak művésze legjobbak legjobbjai Ide azokat a szorgalmas lelkeket jelölheted, akik a legjobb, legszebb kódokat készíti oldalunkra. Azokat jelöld, akik szerinted megérdemelnék ezt a címet. Maximum 3 jelölted lehet, kevesebb igen, több nem. Indoklás is kell!
|
|
 |  | | Pént. Okt. 20, 2017 4:20 pm |
| Vendég - Tamera Wentz - Rengeteget dolgozik, hogy elkápráztasson minket aláírásokkal, reag kódokkal, apró ajándékokkal és legfőképpen videókkal.
- Stella Argent - A művészet nem mindig egy szép kódot jelent. Bár, ő sem panaszkodhat tudására, valójában már művészien látja el admini munkáját. Olyan erőbedobással, és hajthatatlan lendülettel, mely dícséretre méltó. Bár, ne lennél túl büszke és makacs segítséget kérni néha.

|
|
 |  | | Pént. Okt. 20, 2017 10:34 pm |
| Vendég Tamera Wentz lenne az én jelöltem is, azonban mivel ezzel a névvel már szerepel azon a dicsőségtáblán, egy másik pofijával, Maya Cortese-ként jelölném.  Gyönyörű kódokat alkot, a videókról nem is beszélve, teljesen le vagyok nyűgözve tőle!  |
|
 |  | | Vas. Okt. 22, 2017 8:14 pm |
| Vendég Nekem három jelöltem is akad erre a címre. - Az első, mindenképpen megérdemli, hiszen olyan gyönyürű munkái vannak! Ámulok és bámulok Tamera Wentz alkotásain. Ez a Kukás-team olyan művekkel áll elő, melyek messze állnak a szeméttől. Mindig lelkesen lesem meg újabb csodáit. - Mint azt már említette más is, Stella Argent történeteit hallgatni arról, miként oldott meg egy-egy "problémát", nos, azt már nevezhetjük professzionális művészetnek is.  - Nem egy éppen ide illő személy, de ha játéktéri csavarokról, kusza szálakról és vérfürdőről van szó, akkor Malachai King a mi boszorkánymesterünk, aki művészi módon szövi pókhálóját, mindannyiunkat belecsábít és utána nem hagy mást, csak vértengert. Te... ördög a sarokban.  |
|
 |  | | |
 |  | | |
| Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |