Esküszünk, hogy |
rosszban sántikálunk
|
Kischat |
Ne menj jégre, s el nem esel
|
Oldal statisztika |
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 32 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
1
Ember
5
Diclonius
0 (nem alkotható!)
Daimon
3
Pokolkutya
1
Vadász
6
Hibrid
4
Lidérc
2
Kitsune
2
Vámpír
2
Boszorkánymester
4
Wendigo
1
Vérjaguár
1
kockáztatja életét e világban
|
Beacon Hills Lelkei | lények az árnyékban Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt. |
| | Üzenet | Szerző |
---|
Pént. Okt. 20, 2017 2:54 pm |
| Vendég Évszak őrangyala legjobbak legjobbjai Ide azokat az usereket jelölheted, akik nagyon sokat tesznek az oldalért, jókedvet hoznak, meghallgatnak, ha baj van, és a többi, egyszóval az oldal őrangyalait. Azokat jelöld, akik szerinted megérdemelnék ezt a címet. Maximum 3 jelölted lehet, kevesebb igen, több nem. Indoklás is kell!
|
|
 |  | | Pént. Okt. 20, 2017 4:13 pm |
| Vendég - Avery Sardothien - Sosem volt könnyű dolgod mellettem. Mégsem adod fel, igaz?! Sajnálom Kedvesem, van, amit már nem lehet megmenteni. A törött vázát megragaszthatod, de már sosem lesz ugyanolyan. Milyen makacs vagy!
|
|
 |  | | Pént. Okt. 20, 2017 8:40 pm |
| vadász: vérét ontja azoknak, kik veszélyt jelentenek Na hát az én jelöltem nevét egy kicsit vicces pont ebbe a kategóriába beírni, de mit tehetnék, ha egyszer ő az én őrangyalom? Nagyon sokat segít az ötleteivel, a tanácsaival és ezt nem tudom számára elégszer megköszönni. Ez a személy nem más, mint: Malachai King  |
|
Play by: : selena gomez
Életkor : 18
and I have missed you all day

so why aren't you here?
 |  | | Vas. Okt. 22, 2017 7:08 pm |
| Vendég
- Stella Argent - mindig számíthatunk rá, állandóan tesz-vesz az oldalon, és nem vágja ki azt a méretes hátsómat, amiért nem voltam aktív egy csomó ideig. Egy szóval: imádom

|
|
 |  | | Vas. Okt. 22, 2017 7:34 pm |
| Vendég Csatlakozom az előttem szólokhoz. Számomra két jelölt létezik erre a posztra: - Stella Argent, mert megóv minket minden jött-ment hülyétől és helyre rakja akit csak kell.  Kitartóan őrzi az oldal családiasságát és mindazt, amiért annyira szeretjük. Meglep bennünket valami újjal, miközben megőrzi a régi dicsőségét is. - Malachai King, valóban, kétségkívül a legparadoxabb dolog őt jelölni erre a címre, de rengeteg ötlete van mindannyiunk számára. Lelkesen, ihlettek telve segít mind elesett vendégnek, új tagnak, és régieknek egyaránt. A legdruvább ebben, hogy képes a saját kárára kihúzni minket a gödörből, amire csakis egy angyal lehet képes. Ő mindig tartogat valami csavart a játéktérre, szövevényes kapcsolatokat alkot és észre sem vesszük, hogy általa minden karakternek köze lesz a többihez. Van egy olyan érzésem, hogy már lasan ő írja minannyiunk történetét és ezt észre sem vesszük, csak amikor már jól benne vagyunk a slamasztikában.  Akárhogy is, Kai, ne változz meg! |
|
 |  | | |
 |  | | |
| Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |