Nem minden szörny tesz szörnyûségeket
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki
Esküszünk, hogy
rosszban sántikálunk
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kischat
Ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 32 aktív, elfogadott karakter

Vérfarkas
1
Ember
5
Diclonius
0 (nem alkotható!)
Daimon
3
Pokolkutya
1
Vadász
6
Hibrid
4
Lidérc
2
Kitsune
2
Vámpír
2
Boszorkánymester
4
Wendigo
1
Vérjaguár
1

kockáztatja életét e világban
Karmolás nyomok
ki mit hagyott nekünk?Leighton & Connor ~ What kind of sorcery is this?!

Boszorkánymester Empty
Leighton Lockhart
Szer. Ápr. 14, 2021 12:09 pmOtherside

Boszorkánymester Empty
Dorcas Irwin
Hétf. Márc. 29, 2021 12:08 pmstella & daniel ;; heal a wound

Boszorkánymester Empty
Stella Argent
Vas. Márc. 28, 2021 5:40 am@eren_meth

Boszorkánymester Empty
Eren Meth
Pént. Márc. 26, 2021 8:44 pmdante & sheilah ;; i don't need a hero

Boszorkánymester Empty
Dante Wraith
Szer. Márc. 24, 2021 11:37 pmStella&Eamon: Her face was cold, so cold

Boszorkánymester Empty
Stella Argent
Vas. Márc. 14, 2021 5:43 pm
Beacon Hills Lelkei
lények az árnyékban
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.


Share
 

 Boszorkánymester

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
Szomb. Aug. 24, 2019 9:24 pm

Admin
Boszorkánymester
varázslatok gyermeke, kiknek szíve fehér vagy fekete


Eredettörténet

Boszorkánymesterek mindig is léteztek. Nem tudni, hogy pontosan mikor jelentek meg először a történelemben, de mindig is jelen voltak, egészen a kezdetektől, mikor az emberek még csak sámánokként vagy táltosokként emlegették őket. Nevük az idők, a történelem változásával együtt alakult át és vette fel a mai formát, amit mind csak boszorkánymesterként ismerhetünk.


A megelevenedett legenda

Varázslatok ismerői, akiknek vérében mágia csörgedezik, ebből is látszik, hogy boszorkánymesterré csak születés útján válhat valaki.
Kapcsolat fűzi őket a világhoz, a természethez és a természetfelettihez egyaránt. Ösztönösen érzik a körülöttük lévő mágiát, s képesek abból erőt is meríteni. Bár a varázslat bennük él, arányosan a korukkal együtt növekszik, a saját hatalmuk sosem lesz önerőből akkora, hogy nagyon nagy erejű varázslatokra legyenek képesek vele. Éppen ezért varázsköröket, talizmánokat és olyan mágikus jelekkel ellátott tárgyakat hoznak létre, melyek képesek magukba gyűjteni bizonyos mennyiségű mágiát, amiket felhasználva tehetnek szert minél nagyobb hatalomra.
Ám ennek a hatalomnak ára van, és csak az adott boszorkánymesteren múlik, hogy mennyit hajlandó fizetni érte, ám ez minden esetben befolyással lesz a szívére. Az a boszorkánymester, aki a természet tiszta erejéből igéivel kér, s így merít a sajátjához, annak szíve fehér marad, de az, aki erőszakkal vesz el, vért áldoz, szíve sötétbe fordul, s a végén fekete marad.
Vékony a határ a fehér és a fekete mágia között, így a legtöbb mágiahasználó ügyel arra, hogy a határ jó oldalán maradjon, mert az, aki egyszer áttévedt a sötétbe, nem biztos, hogy valaha visszatérhet a fénybe, és tetteit a jó szándék, valamint önzetlenség helyett, immár az önzőség, hataloméhség, esetenként pedig, ártó szándék vezérli.


Vérvonal

A boszorkányok nincsenek semmilyen módon rangsorolva, egyikőjük sem ér többet a másiknál. Azonban a vérvonalaikban vannak különbségek. Voltak olyan kivételes ősi családok, akiknek tagjai képesek voltak rácsatlakozni a világot körül ölelő a ley-vonalakra és abból erőt meríteni maguknak bárhol és bármikor. Az ő leszármazottaik a mai napig képesek rácsatlakozni a ley-hálózatra, minden más boszorkánymester viszont, csak a hálózat bizonyos csomópontjainál, Beacon Hills esetében a Nemetonnál, képesek egyedül erőt meríteni ebből a mágikus energia folyamból.
A ley-vonalakról és a Nemetonról ITT olvashatsz!


Kapcsolat a többi fajjal

Alapjáraton a boszorkánymesterek feladata, hogy segítsék a természetfelettiek életét, gyógyítsák őket, és ha kell, tanácsot adjanak, főleg az újonnan átváltozott lények esetében. Néhányan ennek ellenére vadászok szövetségesei is, különleges szimbólumokkal ellátott tőröket, úgy nevezett athamét készítenek nekik, amik a nagyobb hatalmú teremtményeket is legyőzik, de hogy ebből mi hasznuk származik, már csak rajtuk múlik.
A daimonokhoz nagyon erős kapcsolat fűzi őket!


Lélekpár

A daimonokkal nagyon erős kapcsolatot ápolnak, ösztönösen keresik egymás társaságát, már csak azért is, mert ezek lények szívesen állnak a boszorkánymesterek szolgálatába, segédkeznek nekik a varázslatokban, cserébe némi mágiáért (legyen az egy személyre szabott varázslat, vagy csak mágiával feltöltődött tárgy, kellék, stb).
De nem emiatt kapcsolódnak egymáshoz olyan szorosan, hanem a lélekpár kötelék miatt. Ez a legfontosabb és legerőteljesebb kapocs, ami összeköti a lelkeiket. Minden boszorkánymesternek megvan a lélekpárja egy daimonban, az élet pedig előbb vagy utóbb, óhatatlanul is egymáshoz sodorja őket. A daimon nem öleb, vagy simogatni való házikedvenc; az adott boszorkánymester lelkének másik fele, amely segít fenntartani a boszorkánymesterben lévő jó és rossz egyensúlyát, megtalálni az arany középutat. Ez a kötelék pedig mindennél erősebb lesz köztük, elválaszthatatlanok lesznek, egymást táplálják mágiával és egymásból nyerik az életerejüket, ettől lesznek még erősebbek.
Képesek megérezni, ha másik felük bajba kerül, vagy ha valami történt vele
, ezeket a megérzéseket, pedig nem tudják kikapcsolni. Ehhez hasonlóan arra is képesek, hogy megosszák egymással az érzéseiket, ez viszont abszolút rajtuk múlik, hogy hagyják-e a lélekpárjuknak, hogy megérezzék azokat.
Ha bármelyikük megsebesül, a másik képes lesz begyógyítani a sebet. Ha súlyosan, életveszélyesen sérülnek, a párjuk életben tudja tartani a saját erejéből, azonban az életét egyik sem áldozhatja azért, hogy a másik élhessen. Bár az életeik össze vannak kötve, az elmúlásban nem osztozhatnak.  Éppen ezért, a lélekpárok közti kapcsolatot egyedül a halál törheti meg.

Előfordul hogy egy boszorkánymester sosem találja meg a lélekpárját, ebben az esetben nem is hiányzik neki annak megléte, viszont amennyiben az egyszer már rájuk talált, elvesztésük elvesz belőlük egy darabot és annak hiányát hátralévő életükben végig érezni fogják. Ennek ellenére van olyan, hogy valaki önként meg akarja törni a lélekpár kapcsolatot.
A megszakító rituálét a Nemetonnál kell véghezvinni, ám hatalmas árat fizet érte az, aki ilyesmire vetemedik. Mivel a köteléket a természet adta és azt a természetnek is kellene elvennie, az egyetlen módja, hogy megszakítsák a kapcsolatot, ha áldozatot mutatnak be. Az áldozatnak pedig a rituálét elvégző boszorkánymester lélekpárjának kell lennie, vagy abban az esetben, ha nem akarja a daimon halálát, akkor a saját szerettei közül kell feláldoznia egyet.
Miután a kötelék megszűnt, azt soha többé nem lehet már visszahozni, s az attól kapott erő is örökké elvész.

Fontos betartandók

• Bár a boszorkánymeseterek képesek több száz évig élni, az oldalra beregisztrálni maximum 180 éves karaktert lehet!
• Fontos kiemelni, a lélekpároknak nem kötelességük szeretniük, kedvelniük egymást, hiszen mégis csak saját személyiséggel rendelkeznek, saját élettel és értékrendekkel bírnak, saját véleményt alkotnak. Ettől függetlenül, kötődni fognak a másikhoz és minden esetleges ellenszenvük ellenére keresni fogják egymást.
Egy boszorkánymester lélekpárja akár egy hibrid daimon is lehet!
• Kérünk mindenkit, hogy aki boszorkánymester karaktert hoz, próbáljon némi határt szabni varázslatok terén. A boszorkánymesterek sem képesek megszegni minden íratlan szabályt a természetfelettiek világában.
Admin
Boszorkánymester Tumblr_pwp6qpTqxl1uek0c7o3_r1_250
Boszorkánymester Tumblr_pwp6qpTqxl1uek0c7o4_r1_250
Életkor :
8
Boszorkánymester Tumblr_pwp6qpTqxl1uek0c7o2_r1_500
"We don’t go out in the middle of the night murdering people,
DO WE?”


Boszorkánymester Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Boszorkánymester

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: First steps :: Kezdetek kezdete :: Bestiárium-