Nem minden szörny tesz szörnyûségeket
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki
Esküszünk, hogy
rosszban sántikálunk
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kischat
Ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 32 aktív, elfogadott karakter

Vérfarkas
1
Ember
5
Diclonius
0 (nem alkotható!)
Daimon
3
Pokolkutya
1
Vadász
6
Hibrid
4
Lidérc
2
Kitsune
2
Vámpír
2
Boszorkánymester
4
Wendigo
1
Vérjaguár
1

kockáztatja életét e világban
Karmolás nyomok
ki mit hagyott nekünk?Leighton & Connor ~ What kind of sorcery is this?!

Diclonius Empty
Leighton Lockhart
Szer. Ápr. 14, 2021 12:09 pmOtherside

Diclonius Empty
Dorcas Irwin
Hétf. Márc. 29, 2021 12:08 pmstella & daniel ;; heal a wound

Diclonius Empty
Stella Argent
Vas. Márc. 28, 2021 5:40 am@eren_meth

Diclonius Empty
Eren Meth
Pént. Márc. 26, 2021 8:44 pmdante & sheilah ;; i don't need a hero

Diclonius Empty
Dante Wraith
Szer. Márc. 24, 2021 11:37 pmStella&Eamon: Her face was cold, so cold

Diclonius Empty
Stella Argent
Vas. Márc. 14, 2021 5:43 pm
Beacon Hills Lelkei
lények az árnyékban
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.


Share
 

 Diclonius

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
Pént. Aug. 23, 2019 11:33 pm

Admin
Diclonius
mutáns, ki karjaival halálos ölelésbe von


Eredettörténet

Erről a fajról keringenek a legfrissebb szájról szájra terjedő történetek mind közül, ebből is a legismertebb, hogy a dicloniusok az Eichen Házban végzett emberkísérletek eredményeiként születtek meg az 1800-as években. Hosszú éveken keresztül titokban tartották a faj létezését, azonban ahogy egyre több egyedet hoztak létre, úgy megnövekedett az esélye annak, hogy a faj tagjait képtelenek lesznek megfigyelés alatt tartani, valamint a szökés esélye is nőtt, ami évtizedekkel ezelőtt be is következett, s az óta a faj egyre rohamosabb arányban kezdett elszaporodni szerte a világon. Azonban még így sem jeleníthető túl nagy szám az egyedeket nézve, illetve az Eichen Ház dolgozói is folyamatosan azon munkálkodnak, hogy visszazárják a faj minden tagját, így megakadályozzák, hogy még több utód születhessen.A megelevenedett legenda

Mutánsok, akik egy igencsak félresikeredett emberkísérlet eredményei. Teljesen emberszerűek leszámítva két kis szarvat, mely a koponyájukból nő ki. Ezek azonban csak pár centiméter hosszúak, így könnyeden képesek azt eltakarni, hogy elvegyülhessenek az emberek között.
Az egyedeknél erős az erőszakra való hajlam, legtöbbjük belső késztetést érez arra, hogy elpusztítsa az emberiséget, valamint bármely más fajt, így a saját fajtája legyen az egyeduralkodó.
Annak módja, hogy valakiből diclonius legyen, pusztán születés útján lehetséges, leszámítva, ha valaki emberkísérlet áldozatává válik.
Dicloniusnak születni pedig kétféle módon lehet; az egyik, ha a gyermek legalább egyik szülője diclonius. Ebben esetben az újszülött biztosan rendelkezni fog a faj egyediségeivel, azonban kisebb eséllyel örökli a faj erőszakos jellemvonását, valamint a képességük is sokkal korlátozottabb, mint azon fájtársaié, akiknek mindkét szülője diclonius génekkel rendelkezik.
A másik, ha az egyik egyed megfertőz egy egyszerű felnőtt férfit a „vírussal”, mely a faj képességeinek köszönhetően lehetséges. Ebben az esetben a férfi születendő gyermeke diclonius lesz, azonban az így született egyedek már nem tudják tovább adni a vírust, illetve nem képesek a szaporodásra sem. Valamint, gyengébbek is többi fajtársuknál.


Képességeik

A dicloniusok telekinetikus képességgel rendelkeznek, melynek kulcsa az agyban található tobozmirigy. Ez a telekinetikus képesség az ő esetükben láthatatlan karokat jelentenek, amiket vektornak neveznek. Ezekkel képesek megfogni, felemelni vagy elhajítani dolgokat, emellett keresztül is hatolhatnak velük bármin. A vektorok segítségével képesek vágásokat ejteni ellenfeleik testén. Általában ezek hatótávolsága csak pár méter, de az egyedek közt ennek értéke eltérő lehet, ahogy a láthatatlan karok száma is.
Vektoraikkal képesek a felnőtt férfiak megfertőzésére.
A faj nem rendelkezik természetfeletti gyorsasággal, vagy erővel, sem gyors regenerálódó képességgel, hiszen a láthatatlan karjaik elegendők ahhoz, hogy könnyedén végezzenek az ellenfeleikkel, vagy akár kivédjenek egy támadást, illetve hatalmas előnyre tesznek szert, amiért nem kell ellenfeleik közelébe kerülniük, ha harcra kerül a sor.
A dicloniusok képesek megérezni fajtársaikat, illetve a többi faj és az emberek számára láthatatlan vektorok, számukra láthatóak.

Gyengeségek:
Sérülést okozni nekik ugyanolyan könnyű, mint az átlag embereknek, nincsen hozzá speciális fegyverre szükség, azonban a vektoraiknak hála így sem olyan egyszerű végezni velük. Nagy gyenge pontjuk a szarvuk; ha az egy letörik, a vektorok száma a felére csökken, illetve kis ideig elvesztik az eszméletüket. Azonban, ha mindkét szarvukat elvesztik, az összes vektoruk eltűnik egészen addig, amíg a szarvak vissza nem nőnek, ez viszont hetekbe is telhet, az egyedek addig pedig teljesen védtelenek.


Kapcsolat a többi fajjal

A dicloniusok egyike sem fér meg túl jól bármely más fajjal, beleértve az embereket is, hiszen egy belső késztetés hatására ők akarnak lenni az egyeduralkodók a Földön. Ebből és az agresszivitásukból adódóan a saját fajtájukon kívül szinte senkivel sem szimpatizálnak.


Fontos betartandók

Ha egy mód van rá, ne essünk túlzásokba a fajt illetően, és ne használjuk ki a képességüket, hiszen könnyedén átlendülhetünk a ló túl oldalára, hogy legyőzhetetlen karakterek szülessenek, ezért a dicloniusokkal kapcsolatban két kikötésünk van;

maximum 10 vektorral rendelkező karakterek hozhatók,
maximum 10 méter lehet a vektorok hatótávolsága.

A vektorok száma minden esetben páros szám!
A dicloniusok egyszerű mutánsok, ezért élettartamuk megegyezik az átlagos emberekével.
A vektorok számát és hatósugarát kérjük, mindenki írja bele az előtörténetbe!Admin
Diclonius Tumblr_pwp6qpTqxl1uek0c7o3_r1_250
Diclonius Tumblr_pwp6qpTqxl1uek0c7o4_r1_250
Életkor :
8
Diclonius Tumblr_pwp6qpTqxl1uek0c7o2_r1_500
"We don’t go out in the middle of the night murdering people,
DO WE?”


Diclonius Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Diclonius

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: First steps :: Kezdetek kezdete :: Bestiárium-