Nem minden szörny tesz szörnyûségeket
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki
Esküszünk, hogy
rosszban sántikálunk
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kischat
Ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 32 aktív, elfogadott karakter

Vérfarkas
1
Ember
5
Diclonius
0 (nem alkotható!)
Daimon
3
Pokolkutya
1
Vadász
6
Hibrid
4
Lidérc
2
Kitsune
2
Vámpír
2
Boszorkánymester
4
Wendigo
1
Vérjaguár
1

kockáztatja életét e világban
Karmolás nyomok
ki mit hagyott nekünk?stella & daniel ;; heal a wound

Canon karakterek Empty
Stella Argent
Today at 1:18 amjasper & eren; you ain't seen nothing yet

Canon karakterek Empty
Jasper Riggs
Szomb. Márc. 06, 2021 4:12 pmFawn&Eamon: Wet wraith

Canon karakterek Empty
Fawn Olossë
Pént. Márc. 05, 2021 9:32 pmstella & eren; welcome to wonderland

Canon karakterek Empty
Eren Meth
Csüt. Márc. 04, 2021 10:17 pmcreed × faye - (un)fortunate meeting

Canon karakterek Empty
Creed Hollins
Csüt. Márc. 04, 2021 10:17 pmNem vagyok itt!

Canon karakterek Empty
Sheilah Blackwood
Szer. Márc. 03, 2021 1:58 pm
Beacon Hills Lelkei
lények az árnyékban
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.


Share
 

 Canon karakterek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
Szer. Aug. 21, 2019 6:31 pm

Admin
Drake


Kor:
40
Faj:
vadász
Play by:
Zack McGowan
Kapcsoló karakter:
@Sheilah Blackwood, @Jasper Riggs, @Stella Argent, @Dylan Hicks
Karakter állapota:
Szabad

We need you


Detroitban minden vadász ismeri a nevét. Évtizedek óta az Árész-program nevezetű titkos szervezet legjobb kiképzőmestereként tartják számon, kegyetlen módszereinek és nyers stílusának köszönhetően több tucatnyi kiváló harcos jutott el az utolsó fázisig. Az ő tanítványai közül került ki a két első sikeres alany, Jasper Riggs, és Sheilah Blackwood is, akik szökésük után Beacon Hillsben kerestek menedéket. Drake ezzel új feladatot kapott a vezetőségtől: levadászni a szökevényeket. Elkapni őket, és visszavinni a bázisra. Élve vagy halva? Az már nem számít... De vajon tényleg nem számít? Ennyit ér két fiatal élete? Két szörnyetegé, akik apaként tekintettek a kiképzőjükre? Tényleg csak gyilkos fenevadak lennének? Ennyi kétely közt még a legjobb harcosok hite is meginoghat.


Roman Hopkins


Kor:
72
Faj:
vámpír
Play by:
Colin Farrel
Kapcsoló karakter:
Nincs
Karakter állapota:
Szabad

We need you


Az elmúlt 10 évet egy vadásztársaság pincéjében, leláncolva töltötte. A vadászok kísérleteztek rajta, hátha találnak valami hatékonyabb fegyvert a vámpírok ellen. Eközben csak annyira tartották életben, amennyire szükséges volt. Egy évtizeden keresztül élet és halál között lenni, egy sötét pincében, kínzások közepette kissé el is vette az eszét, de annyi szent, hogy a vadászokat örökre megutálta. Kiszabadulnia is csak azért sikerült, mert a vadászok egy dicloniust fogtak be, aki nem hagyta magát olyan könnyen rabbá tenni, és a Romannal együtt tartott kísérleti alanyokat kiengedte. Bár azt se tudta merre van, közben a világ is megváltozott, de végül Beacon Hillsben kötött ki, ahol a helyi vámpír csapatba beolvadva próbál nyugalmat keresni magának. Viszont az a 10 év őrület, és a vadászok iránt érzett gyűlölete csak egyre erősödik, hiába próbál úgy csinálni, mint akivel az a 10 év meg se történt.


Joselyn Phelps


Kor:
25
Faj:
vadász
Play by:
Caity Lotz
Kapcsoló karakter:
Silas Phelps
Karakter állapota:
Szabad

We need you


New Orleans hemzseg a természetfelettiektől, és a családja az egyik felelőse annak, hogy megtartsa a rendet, legalábbis hivatalosan. Igazából minden természetfelettit megölnek, aki az útjukba kerül. Kiskora óta azt hallja, hogy, ha valaki természetfeletti az nem érdemli meg az életet, és eddig így is élte az életét, de kezdenek kétségei támadni. A helyi vadászok szinte megvadultak. Már semmi nem érdekli őket; se az, ha valaki senkinek sem árt, sőt, már az se, hogy egy kisgyerekről van szó. Ez pedig arra kényszerítette, hogy hátralépjen egyet, és hátulról nézze a felesleges vérengzést. Bár tudja, hogy nem ez a helyes út a vadászok számára, de nehezen tud szembeszállni a belé nevelt elvekkel. Tanácstalanságában úgy döntött felkeresi bátyját, Silast, aki Beacon Hillsben tölti napjait.


Silas Phelps


Kor:
28
Faj:
ember
Play by:
Boyd Holbrook
Kapcsoló karakter:
Joselyn Phelps, @Stella Argent
Karakter állapota:
Szabad

We need you


Vadászok között "egyszerű" emberként felnőni nem a legkönnyebb. Ezt Silas tudja talán a legjobban. Bár kiskorában ugyan őt is edzették, hogy vadász legyen, akár csak húga Joselyn, de hamar kiderült, hogy olyan szívbetegsége van, amivel nem ajánlott a túlzott mozgás, főleg nem a harcművészetek. Így hiába tudott mindenről, és akart volna csatlakozni a csapathoz, nem hagyták neki. Kényszerítve volt kívülállóként érezni magát a saját családjában. Hamar rájött, hogy nem neki való a New Orleans-i élet, így amint tehette útra kelt, mindent maga mögött hagyva. A régi életéből egyedül a húgával tartja a kapcsolatot. Városról városra járta Amerikát, amíg végül meg nem telepedett pár éve Beacon Hills-ben. Itt Chris Argent vadászbázisán természetfeletti- és fegyverszakértő lett az óriási lexikális tudásának köszönhetően.
Egészségügyi állapota az elmúlt időben romlott és úgy tűnik az orvosok nem tudnak neki segíteni. Kétségbeesésében az átváltozást fontolgatja.


Dr. Leslie Grinblat


Kor:
32
Faj:
ember
Play by:
Karen Gillan
Kapcsoló karakter:
Nincs
Karakter állapota:
Szabad

We need you


Egy átlagos kisvárosi orvos, legalábbis mindenki ezt hiszi róla. Sose keveredett bajba a városban, mindig is csak a háttérben segített a betegeken, sose kavart nagy vizet Beacon Hills életében, legalábbis így tűnhet. Igazából az egyik olyan orvos, akikhez a vadászok és a természetfelettiek egyaránt tudnak fordulni, ha valamire szükségük van. Persze utóbbinál meghúzza a vonalat valahol, még pedig a felesleges öldöklésnél. Ha valaki csak éli az életét, és nem okoz semmi problémát, kisegíti, legyen az akár vérfarkas, lidérc, vámpír, vagy akármi.


Harvey Fieller


Kor:
38
Faj:
daimon
Play by:
Michiel Huisman
Kapcsoló karakter:
 Nincs
Karakter állapota:
Szabad

We need you


Az átlagos ember számára csak a polgármester egyik tanácsadója a városban, egy gyönyörű feleséggel és egy elsős gyerekkel. De amit a város vezetőségén kívül senki más nem tud, hogy igazából egy daimon. Munkája mellett a városban élő természetfelettieket létezését is próbálja titokban tartani, képek, videók, és információk eltüntetésévél, valamint a polgármester nevében tartja a kapcsolatot a vadászok és természetfeletti csoportokkal a környéken. Bár igyekezik mindent rendben tartani, mindenkinek nyugalmas életet biztosítani, de közben nagy titkot tart magában. A lélek társa a sötét varázslatokban járatos, és folyamatosan zaklatja őt, hogy segítsen neki, és belerángatja minden illegális, és veszélyes ügyekbe. Emiatt már a családja is veszélyben van, amit még a feleségének se mer elmondani. Csak próbálja ignorálni a fenyegetést, és helyben tartani Beacon Hills ügyeit.


Raymond Lyle


Kor:
26
Faj:
prérifarkas
Play by:
Grey Damon
Kapcsoló karakter:
@Stella Argent
Karakter állapota:
Szabad

We need you


Szinte mióta megszületett küzd minden egyes nap. Kiskorában azért küzdött, hogy ne legyen kitaszított, majd azért harcolt, hogy rendőr lehessen, most pedig egy elismert emberként az igazságért, és mindenki védelméért küzd. A munkája a mindene, ezért is tudta elérni ilyen fiatalon, hogy sheriff helyettes legyen. Arra törekszik, hogy a természetfeletti gyerekeknek ne kelljen félelemben élniük a városban, és próbálja őket egy csoporttá alakítani, hogy ne legyenek olyan kitaszítottak, mint amilyen ő volt, hanem legyen kire támaszkodniuk.


Olivia Hamming


Kor:
22
Faj:
lidérc
Play by:
Sophie Cookson
Kapcsoló karakter:
Nincs
Karakter állapota:
Szabad

We need you


Egy alkoholista apa, egy anya, aki otthagyta őket, és meg is van a recept egy tolvajhoz, legalábbis Olivia mindig ezt állítja magáról. Bár való igaz, az élete sose volt a legvidámabb, de ő mindig próbál pozitívan hozzá állni a dolgokhoz, főleg most, hogy elszabadult az apjától, és élheti az életét szabadon. Kb semmije sincsen, csak egy sporttáskányi ruha, pár könyv, meg még ami nélkülözhetetlen. Neki viszont nem is kell ennél több, ha meg hiányzik valami, vagy lop annyi pénzt, hogy megvegye, vagy már magát a tárgyat veszi el mástól. Magányos típus, bár sokszor jár közösségbe, hogy kisebb káoszt okozzon. Imádja nézni, ahogy az emberek értetlenül nézik, miért történik ennyi szerencsétlenség hirtelen.


Dr. Reyna Vinson


Kor:
34
Faj:
boszorkánymester
Play by:
Lana Parrilla
Kapcsoló karakter:
Nathan Robertson
Karakter állapota:
Szabad

We need you


A sebészeten osztályvezető főorvos, ami sokat elmond róla. Éveken keresztül küzdött azért, hogy embereket tudjon megmenteni, és, hogy elismerjék, mint sebészt. Ő a legfiatalabb orvos, akit osztályvezetőnek neveztek ki, amire nagyon büszke. Persze a cím elérése nem csak azért volt fontos számára, hogy elismerjék, hanem azért is, hogy tudjon segíteni a természetfelettieknek. Bátyját már egy 15 éve átváltoztatták vérfarkasok, és miután pár vadász megpróbálta megölni, belehalt a sérüléseibe. Ez az eset indította el a sebészeti úton. Azt akarja, hogy a kórházban legyen hova jönniük a természetfelettieknek is segítségért, ezért a háttérben intézkedik, összegyűjt nővéreket és orvosokat.


Nathan Robertson


Kor:
25
Faj:
vérjaguár
Play by:
Jessie Williams
Kapcsoló karakter:
Dr. Reyna Vinson
Karakter állapota:
Szabad

We need you


A kórház egyik legfrissebb rezidense, akit Dr. Vinson már bevett a természetfelettiekkel foglalkozó csapatába. Bár Nathan már szinte otthon érzi magát, de még nem biztos abban, hogy maradni fog ebben a kisvárosban, hiszen azért jött ide, hogy elkerülje a fajához tartozó gondokat, mint például a vadászok. De eddig csakis a gondok jöttek, szinte minden sarkon vagy egy vadász áll, vagy egy másik természetfeletti. A munkája viszont tényleg fontos, és még nem jutott döntésre, hogy meddig fog maradni.

Admin
Canon karakterek Tumblr_pwp6qpTqxl1uek0c7o3_r1_250
Canon karakterek Tumblr_pwp6qpTqxl1uek0c7o4_r1_250
Életkor :
8
Canon karakterek Tumblr_pwp6qpTqxl1uek0c7o2_r1_500
"We don’t go out in the middle of the night murdering people,
DO WE?”


Canon karakterek Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Canon karakterek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Characters :: Karakteralkotás :: Keresett karakterek-