Nem minden szörny tesz szörnyûségeket
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki
Esküszünk, hogy
rosszban sántikálunk
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kischat
Ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 32 aktív, elfogadott karakter

Vérfarkas
1
Ember
5
Diclonius
0 (nem alkotható!)
Daimon
3
Pokolkutya
1
Vadász
6
Hibrid
4
Lidérc
2
Kitsune
2
Vámpír
2
Boszorkánymester
4
Wendigo
1
Vérjaguár
1

kockáztatja életét e világban
Karmolás nyomok
ki mit hagyott nekünk?Leighton & Connor ~ What kind of sorcery is this?!

Electra Kournikova Empty
Leighton Lockhart
Szer. Ápr. 14, 2021 12:09 pmOtherside

Electra Kournikova Empty
Dorcas Irwin
Hétf. Márc. 29, 2021 12:08 pmstella & daniel ;; heal a wound

Electra Kournikova Empty
Stella Argent
Vas. Márc. 28, 2021 5:40 am@eren_meth

Electra Kournikova Empty
Eren Meth
Pént. Márc. 26, 2021 8:44 pmdante & sheilah ;; i don't need a hero

Electra Kournikova Empty
Dante Wraith
Szer. Márc. 24, 2021 11:37 pmStella&Eamon: Her face was cold, so cold

Electra Kournikova Empty
Stella Argent
Vas. Márc. 14, 2021 5:43 pm
Beacon Hills Lelkei
lények az árnyékban
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.


Share
 

 Electra Kournikova

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
Vas. Szept. 13, 2020 8:33 pm

Electra Kournikova
vadász: vérét ontja azoknak, kik veszélyt jelentenek
Electra Kournikova
can't forget you


Becenév:
Eli, Lectra, de megköszönném, ha nem becézgetnél.
Születési hely:
San Diego
Kor:
26; 1994. május 13.
Nemi beállítottság:
Biszexuális
Faj:
Vadász (Ember)
Play by:
Eiza González
Karakter típus:
Keresett saját

Gotta Know Me Better

Meet Me Halfway:
Nincs egyszerű módja annak, hogy egy személyt igazán körbeírhassunk. Természetesen ott vannak a belső ösztönök, amelyek irányítják, a neveltetés során kialakult elvek, amelyek megalapozzák az illető személyiségét, de még ezt is képes felrúgni az érzelmek hevessége bármelyik pillanatban.
A viselkedésem legtöbbször a másik személyhez igazodik, de azért igyekszem barátságosan hozzáállni mindenkihez, amíg okot nem adnak arra, hogy ezt másként tegyem. A makacsságom határokat egyáltalán nem ismer és lehet, hogy néha ez sok rosszat hozz magával, de ugyanakkor ennek köszönhetően tudom magam a legnehezebb helyzetekben is átsegíteni a holtponton. Nem szeretek feladni dolgokat még akkor sem, ha már az eszem azt diktálja, hogy talán jobb lenne meghátrálni.
Eléggé forrófejű tudok lenni nagyon sokszor nem gondolom végig, hogy mit teszek egyszerűen csak cselekszem. Ezen esetekben leginkább az érzelmeimnek köszönhetem azt a löketet, amivel képes vagyok szinte mindent felégetni magam körül. Persze ezt nem szó szerint értem, egyszerűen csak nagyon sokszor fordul elő, hogy előbb cselekszem, mint meggondolnám és ennek köszönhetően olyan károkat okozok, amelyeket talán sosem tudok újra helyrehozni.
Eléggé hűséges típus vagyok, ha valaki közel kerül a szívemhez nagyon nehezen eresztem még akkor is, ha néha legszívesebben feltudnék robbanni a létezésétől is. Kicsit sem lepődők meg azon, hogy az emberek többsége nem tud kiigazodni rajtam, sokszor még én magam sem tudom teljes bizonyossággal megindokolni, hogy mégis miért teszem, amit teszek. Sok hibám van, amit egyáltalán nem szégyellek és habár tisztában vagyok velük ezeken sokkal nehezebb dolgozni, mint azt bárki más gondolná.
Vadászat közben hasznát veszem a kitartásomnak és ilyenkor szeretek teljes mértékben kikapcsolni mindent, ami elterelheti a figyelmemet. Ezekben a pillanatokban nem engedhetem, hogy az érzelmeim irányítsanak, mert azzal a hétköznapinak mondható életemben is épp elég nagy károkat okozok ahhoz, hogy ezt be merjem vállalni a professzionális területeken is.
Az utóbbi időben hála az égnek, avagy sem, de többnyire nem igen érzek már semmit a teljes ürességen kívül. Igyekszem módokat találni arra, hogy érezzek valamit, de úgy érzem, hogy minden egyes alkalommal elbukok csak különböző módokon.

You're Still Have All Of Me:
Egykoron elmondhattam magamról, hogy egy nagyobb vadászcsalád tagja vagyok. Ugyanakkor egy csapdának köszönhetően nem maradt más hátra, mint a nagyim. Mellette nőttem fel és ő volt az, aki a legjobb tudomása szerint igyekezett segíteni engem az életben. Az egyetlen oka annak, hogy nem emésztett fel engem már elég korán a bosszú, hogy nem volt kinn megbosszulni a veszteséget, hiszen a családommal együtt a gyilkosaik is odavesztek.  When I Was Younger...


1. Tagadás
Nem tudom elhinni. Vagy inkább nem akarom elhinni. Nem olyan régen még együtt voltunk. Most pedig el kellene hinnem, hogy meghalt. Mindenki azt mondja, hogy meghalt, de senki nem tud tényleges bizonyítékot felmutatni. Persze, ha nem lenne halott, akkor most itt lenne velünk. Én azonban addig nem fogom elengedni a reményt, hogy életben lehet, amíg a két szép szememmel meg nem látom a holt testét, vagy valami fizikailag is megfogható bizonyítékot arra, hogy tényleg meghalt. Mégis, hogyan kellene elhinnem, hogy nincs többé, ha senki sem tudja igazán biztosra? Senki nem látta őt meghalni ténylegesen mégis azt akarják, hogy elfogadjam, mint egy kész tényt. Hogyan is fordíthatnék ilyen könnyedén hátat neki? Nem adhatom fel. Muszáj kitartanom mellette még akkor is, ha senki más nem akarja rajtam kívül megtalálni és megkeresni őt.

2. Harag
Úgy érzem, hogy mindenki az ellenségemmé vált. Senki nem akar nekem segíteni azt mondják, hogy el kellene fogadnom, hogy Raziel nincs többé. Mégis, hogyan léphetnek ilyen könnyedén tovább egyik pillanatról a másikra? Én képtelen vagyok rá.
Hol nem tudok aludni és különböző nyomokat kutatok annak érdekében, hogy csak egy aprócska reményt is találjak annak érdekében, hogy ne nézzenek engem teljesen őrültnek. A másik napokon nem tudok kikelni az ágyból, mert olyan fáradt vagyok, hogy akár heteket is töltök a szobám sötétségében anélkül, hogy bárkinek is igényelném a társaságát. Hol megállás nélkül eszem valamit, majd pedig napokig nem eszem és megállás nélkül a saját határaimat feszegetem. Muszáj lefoglalnom magam valamivel, mert úgy érzem, hogy megőrülök. Kell legyen valami, amivel bebizonyíthatom magamnak, hogy nem őrültem meg, hiszen érzem a lelkem mélyén, hogy még életben van. Vagy egyszerűen csak érezni akarom.

3. Alkudozás
Gyűlölöm önmagam. Kellett, hogy legyen valami, amit tehettem volna annak érdekében, hogy most is velünk legyen Raziel. Talán hamarabb kellett volna keresnem. Vele kellett volna lennem. Ha nem hagyom magára, akkor lehet, hogy most is itt lenne. Az önsajnálat olyan könnyedén nyelt el, hogy szinte megkönnyítettem a munkáját. Nem akartam küzdeni, mindenki mást okoltam azért, mert nem tesznek semmit, miközben én magam sem tettem meg egyetlen egy lépést sem a helyes irányba, hogy megtalálhassam őt. Nem lehet halott. De mi van ha mégis? Hiszen az idő múlásával egyre kevesebb az esélye annak, hogy ténylegesen él és virul. Mert, ha él akkor felmerül az a kérdés, hogy mégis miért nem jelentkezik? Talán sokkal nagyobb bajban van, mint gondolnánk? Talán arra vár, hogy érte menjünk?
Kérdések tömkelege ostromolja a koponyámat és akármennyire is szeretnék válaszokat találni csak még több kérdés üti fel magát a fejemben. Olyan ez, mint egy örökös körforgás, amit nem tudok megállítani. Ha így folytatom, akkor az egyszer biztos, hogy bele fogok őrülni.

4. Depresszió
- Bárcsak itt lennél... - A kezemben szorítom az egyetlen közös fényképünket, amelyekre egyesével potyognak a könnyeim és egyszerre érzem azt, hogy szétszakad a mellkasom és teljes ürességet. - Ha te lennél most a helyemben, te sem adnád fel. Tudom jól. De már évek óta nem láttalak. Már kezdek egyetérteni azokkal, akik azt mondják, hogy beleőrültem az elvesztésedbe. De miért is lepődők meg ezen, hiszen most jelenleg egy fényképhez beszélek, amelytől valamilyen megváltást várok. - Erre akaratlanul is felnevetek, miközben a kezeim között egyre szorosabban fogom a képkeretet az ujjaim szinte teljesen belefehérednek. Mintha csak azt várnám, hogyha elég szorosan szorítom, akkor egyszer csak megjelenik majd, mint ahogyan a dzsinn előjön, ha megdörzsölöd a lámpását.
Nagy sóhajjal teszem vissza a helyére a képet és a bűntudat elkezdi megtölteni a mellkasomat, ahogyan visszaindulok Vincent-hez. Szükségem van arra, hogy érezzek valamit, aminek semmi köze nincs Raziel elvesztéséhez, mert nem hiszem, hogy folytatni tudnám az életem, ha csak mindvégig ezekbe az érzésekbe kapaszkodnék. Ugyanakkor nem hiszem, hogy fair lenne, amit Vincent-tel művelek. Egyszerűen csak remélni tudom, hogy őszintén viszonozni tudom majd az érzéseit. Addig pedig csak meg kell próbálnom leutánozni.. Vagy meggyőzni magam, hogy ugyanúgy érzek, ahogyan ő irántam.

5. Elfogadás
Nem megy.. Nem vagyok rá képes. Még nem.

Electra Kournikova
Electra Kournikova D0a9e4edd71c66582136b058bd05a61835592e4b
Electra Kournikova Tumblr_inline_pntc6vGzhn1ricaxd_540
You care so much you feel as though you will bleed to death with the pain of it.
Play by: :
★Eiza ● González ☆
Életkor :
26
Tartózkodási hely :
★ beacon ● hills☆
Foglalkozás :
★ professional ● hunter ☆
Electra Kournikova Tumblr_inline_pntc95egmH1ricaxd_540

Electra Kournikova Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kedd Dec. 15, 2020 1:04 am

Stella Argent
vadász: vérét ontja azoknak, kik veszélyt jelentenek
Gratulálunk, elfogadva
Teen Wolf FRPG

Electra!  úúú

Elmondani nem tudom, mennyire vártam, hogy te is elkészülj a lapoddal és megtudjam, miként kapcsolódik a lány Razielhez, ezért amikor meghallottam, hogy készen vagy, mint egy éhes piranha, úgy vettem rá magam a soraidra. cute
Kifogástalan jellemzést olvashattam tőled, csak még szimpatikusabb lett a leányzó azáltal, hogy így sikerült megismernem; tetszik, hogy ennyire tisztában van magával, a hibáival, és hogy ez utóbbiakat nem próbálja takargatni sem.  Yass, Queen! *-*
Borzasztóan sajnálom, hogy a családjából a nagyiján kívül már nem maradt senkije, nem lehetett könnyű mindenki mást elveszíteni olyan fiatalon... És most itt az újabb tragédia; elvesztette Razielt is.  Sad
Nagyon kreatív módon oldottad meg az előtörténet részt, egyszerűen I-M-Á-D-O-M, hogy a gyász öt fázisán keresztül mutattad be, mi minden zajlott és zajlik le Electrában, az ominózus halálhír után. A szívem szakad meg és egyszerre örülök is neki, hogy még nem adta fel a reményt; ne is adja fel! pls
Meg kell mondanom azonban volt itt egy dolog, ami meghökkentett egy kissé... Vincent? Most komolyan? Ugyanaz a bizonyos Vincent?! ? Erre egyáltalán nem számítottam és nagyon bejön ez a csavar a sztoriban! Csak még kíváncsibb és izgatottabb vagyok, mi minden lesz még itt!  95
Szóval el is fogadlak, látom már foglalóztál is, úgyhogy nyomás játszani! Szottyongat  now i'm stained by you

Stella Argent
Electra Kournikova 3SJP0RV
Play by: :
selena gomez
Életkor :
18
Tartózkodási hely :
beacon hills
and I have missed you all day
Electra Kournikova EQmMl45
so why aren't you here?Electra Kournikova Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Electra Kournikova

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Characters :: Lakosságunk :: Vadász-