Nem minden szörny tesz szörnyûségeket
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki
Esküszünk, hogy
rosszban sántikálunk
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kischat
Ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 32 aktív, elfogadott karakter

Vérfarkas
1
Ember
5
Diclonius
0 (nem alkotható!)
Daimon
3
Pokolkutya
1
Vadász
6
Hibrid
4
Lidérc
2
Kitsune
2
Vámpír
2
Boszorkánymester
4
Wendigo
1
Vérjaguár
1

kockáztatja életét e világban
Karmolás nyomok
ki mit hagyott nekünk?Leighton & Connor ~ What kind of sorcery is this?!

Raziel & Vincent - Top Secret Empty
Leighton Lockhart
Szer. Ápr. 14, 2021 12:09 pmOtherside

Raziel & Vincent - Top Secret Empty
Dorcas Irwin
Hétf. Márc. 29, 2021 12:08 pmstella & daniel ;; heal a wound

Raziel & Vincent - Top Secret Empty
Stella Argent
Vas. Márc. 28, 2021 5:40 am@eren_meth

Raziel & Vincent - Top Secret Empty
Eren Meth
Pént. Márc. 26, 2021 8:44 pmdante & sheilah ;; i don't need a hero

Raziel & Vincent - Top Secret Empty
Dante Wraith
Szer. Márc. 24, 2021 11:37 pmStella&Eamon: Her face was cold, so cold

Raziel & Vincent - Top Secret Empty
Stella Argent
Vas. Márc. 14, 2021 5:43 pm
Beacon Hills Lelkei
lények az árnyékban
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.


Share
 

 Raziel & Vincent - Top Secret

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
Vas. Feb. 28, 2021 3:12 pm

Vincent Coldwell
vadász: vérét ontja azoknak, kik veszélyt jelentenek

Raziel & Vincent
Feelings change, but memories don't!

Egy átlagos napnak indult… minden percemet az alanyommal töltöttem, mivel a második fázis végén járt. Igen, átlagos nap… kivéve, hogy egyik pillanatról a másikra megváltozott minden. Szó szerint minden… Kaptam egy hívást. Felsőbb utasítás miatt kénytelen voltam felfüggeszteni a tesztet. Jelenésem volt a főnökömnél. Megkaptam tőle a küldetéshez járó fontos információkat. Egy szimpla felderítés volt a feladatunk. A vadászcsapat tagjain meglepődtem, ahogy olvastam a papíron lévő neveket… A saját, illetve Phil nevén nem akadtam ki, de Raziel mit keresett ott… ráadásul volt még ott két olyan név is, amit soha nem is láttam, hallottam… idegenek voltak a számomra.
Nem törődtem vele, mivel a parancs az parancs, de persze nekem kicsit bűzlött az egész. A tagokat összeszedtem és egy megbeszélt helyen megtárgyaltuk a küldetés részleteit. Miután mindenki felkészült a parkolónál találkoztunk és elindultunk az utunkra. A bázistól körülbelül húsz kilóméterre lévő az erdő melletti faházhoz kellett eljutnunk. Egy hosszú kocsikázás után megérkeztünk… a hely csendes volt. Semmi mozgást nem érzékeltünk a háznál. Le kellett ellenőriznünk, így Phil-lel ketten elindultunk a ház felé, Raz-nak viszont előtte odasúgtam, hogy maradjon a két idegennel és figyeljen rájuk.
A ház messziről is kongott az ürességtől, de amikor beléptünk az ajtón sem változott semmi… Nem volt itt egy árva lélek sem. Sőt teljesen üres volt a helyiség… sehol egy árva bútor, de még egy szőnyeg sem díszítette a padlót. Semmi… konkrétan csak egy elhagyatott ház volt. Phil-re néztem értetlenül, de ő sem tudta, hogy mi folyik itt… Két perc után el is hagytuk az épületet. Ami azonban odakint várt minket, arra aztán végképp nem számítottunk… Raziel és az egyik idegen eltűnt… csak a másik „társunkat” láttuk az autó mellett… – Hol van Raziel?? – Förmedtem rá az árulóra… nem mondott semmit, csak biccentett a fejével az erdő irányába. Idegesen fordítottam a tekintetemet én is abba az irányba, majd csak egy lövéshangot hallottam a közvetlen közelemből… Phil habozás nélkül lelőtte az idegent. A fejemhez kaptam… – Phil… te őrült! – Sípolt a fülem, viszont örültem, amiért ezt tette, mert így azzal az emberrel nem kellett foglalkoznunk. – Jelezhetted volna, hogy mire készülsz… – Sóhajtottam… – Mindegy, induljunk… nem időzhetünk tovább! – Parancsoltam neki és elindultunk az erdőbe. Phil ment előre én követtem, mivel nem hallottam semmit. Egy jó darabig bolyongtunk az erdő mélyén, mire találtunk nyomokat. Raziel okosan jelzéseket hagyott nekünk, hogy rá tudjunk találni. Követtük szorgosan és pár perc múlva rájuk is leltünk.
Az idegen pisztolyt nyomott Raz fejéhez. Mi is fegyvert rántottunk. – Engedd el a társunkat! Ha nem, lőni fogunk! – A férfi megijedve egy hatalmas ütést mért Raz fejére, majd futásnak eredt… mindketten lőttünk rá, de nem találtuk el. Utána akartam menni, de Phil figyelmeztetett, hogy Raziel a fontosabb… igaza volt. Ahogy néztem az eszméletlen testet, bekattant nálam valami. Electra jutott eszembe. Ha Raz-t halottnak hiszi mindenki, akkor ő az enyém lehet. Így tettünk… Miután visszatértünk a központba Raziel-t egy elkülönített szobába rejtettük, amit kettőnkön kívül senki sem tudott. Jelentettem az esetet, hogy csapda volt az egész és csak mi ketten éltük túl.
Négy nap telt el azóta, de valahogy sosem fogom elfelejteni a történteket. A szobámban készülődtem, hogy elinduljon a jól megszokott mókuskerék… amikor az ajtón kopogott valaki… Ez az egy dolog zökkentett vissza a gondolataimból a valóságba. Kinyitottam és Phil volt az. – Magához tért! – Mondta. Hirtelen nem tudtam, mit mondani, egyszerűen elakadt a szavam. – Ezt látnom kell a saját szememmel. – Izgatottan mentem az elkülönített szoba felé. Az ajtónál azonban megtorpantam. – Egy valamit tudnod kell. Nem ismert fel engem. – Phil közölte velem, amint a kilincsre raktam a kezemet. Nagyot nyeltem. – Valóban? – Döbbent arccal néztem rá. – Ez így viszont érdekes. – Nagy levegőt vettem és benyitottam a szobába. Rockwell-re néztem, ahogy feküdt az ágyban és láttam rajta, hogy össze volt zavarodva. Nem tudta, hogy hol van pontosan. – Jó napot kívánok! Hogy érzi magát kedves Uram? – Próbáltam barátian viselkedni vele. Legalábbis a helyzethez képest. Nem tudtam, hogy vajon engem felismer egyáltalán, mert az egy dolog, hogy Phil-t nem ismerte meg, de lehet, hogy hozzám máshogy viszonyul. Persze nincs kizárva, hogy idegennek fog nézni. Mindenesetre türelmesen vártam a válaszát.

Raziel hmmSomebody ◯ 663 szó ◯ credit

Vincent Coldwell
Raziel & Vincent - Top Secret Tumblr_inline_o06zvtEERb1rifr4k_500
➷ I’m not a criminal
I’m not the villain
Raziel & Vincent - Top Secret Tumblr_inline_o06zvmhGUe1rifr4k_500
Yeah this is personal
A drive-by killing
Play by: :
➷ Jai Courtney
Életkor :
29
Tartózkodási hely :
➷ Beacon Hills
Foglalkozás :
➷ Ares member
➷ Your guns are loaded
And your lies are the bullets
Raziel & Vincent - Top Secret Tumblr_inline_o0701dXYS71rifr4k_500
So here is the trigger
Go ahead and pull it, now

Raziel & Vincent - Top Secret Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Raziel & Vincent - Top Secret

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Specials :: Múlt-