Nem minden szörny tesz szörnyûségeket
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki
Esküszünk, hogy
rosszban sántikálunk
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kischat
Ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 32 aktív, elfogadott karakter

Vérfarkas
1
Ember
5
Diclonius
0 (nem alkotható!)
Daimon
3
Pokolkutya
1
Vadász
6
Hibrid
4
Lidérc
2
Kitsune
2
Vámpír
2
Boszorkánymester
4
Wendigo
1
Vérjaguár
1

kockáztatja életét e világban
Karmolás nyomok
ki mit hagyott nekünk?stella & daniel ;; heal a wound

Beacon Hills Empty
Stella Argent
Today at 1:18 amjasper & eren; you ain't seen nothing yet

Beacon Hills Empty
Jasper Riggs
Szomb. Márc. 06, 2021 4:12 pmFawn&Eamon: Wet wraith

Beacon Hills Empty
Fawn Olossë
Pént. Márc. 05, 2021 9:32 pmstella & eren; welcome to wonderland

Beacon Hills Empty
Eren Meth
Csüt. Márc. 04, 2021 10:17 pmcreed × faye - (un)fortunate meeting

Beacon Hills Empty
Creed Hollins
Csüt. Márc. 04, 2021 10:17 pmNem vagyok itt!

Beacon Hills Empty
Sheilah Blackwood
Szer. Márc. 03, 2021 1:58 pm
Beacon Hills Lelkei
lények az árnyékban
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.


Share
 

 Beacon Hills

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
Hétf. Okt. 27, 2014 10:54 am

Admin
Beacon Hills
ismerd meg városunkat


Beacon Hills látszólag egy átlagos Kaliforniai város, amit a körülbelül 30.000 lakosa inkább csak kisvárosként szeret emlegetni. Területéhez tartozik a Beacon Hills-i Természetvédelmi terület, hegyekkel, és egy több hektáros erdővel közvetlen a város mellett.
A lakosság nagy része a megnövekedett puma támadásoktól félve éli minden napjait, és semmit sem sejt arról, hogy mennyi természetfeletti jár közöttük, akik az igazi felelősei a megnövekedett támadásoknak, rejtélyes eltűnéseknek és haláloknak.

Fontosabb helyszínek

Beacon Hills Gimnázium: Az 1941-ben alapított iskola ma az egyik legjelentősebb a városban. A lacrosse a legnépszerűbb sport a diákok között, sőt a városban is, hiszen a meccseken a lelátó sosem marad üresen. Rengeteg állattámadás is történik az iskolában, aminek hátterében igazából mindig valami természetfeletti áll.
Eichen-ház: A már több évszázada működő elmegyógyintézet egy meglehetősen nagy épület, ami mellett a legtöbb ember úgy sétál el, hogy rá se pillant. Látszólag csak egy átlagos hely, ahova a mentális problémákkal küzdőket rakják, de ennél sokkal több megy a színfalak mögött. Az épületnek van egy titkos lezárt része, ahol olyan természetfelettieket tartanak, akik nagy veszélyt jelentenének a városra; amolyan természetfeletti börtönként szolgál. Valamint kísérletek helyszínéül, melyekkel hibrid lényeket teremtettek és talán teremtenek ma is, illetve az 1800-as években végzett emberkísérletek eredményeiként itt születtek meg a dicloniusok is.
Beacon Hills-i Természetvédelmi terület: A várost majdnem teljesen körülölelő hegyeket, egy többhektáros erdőt és a Silence tavat foglalja magába. Az erdő otthont ad többféle madárfajnak, vadnak és közepes termetű ragadozónak, köztük pumáknak is, de néha egy-két medve is megfordul errefelé. Emellett, nagy az aktivitása éjjelenként a természetfeletti lényeknek is, emiatt nem tanácsos éjszaka odakint tartózkodni. Nappal viszont remek helyszínéül szolgál egy kis kikapcsolódásnak; rengeteg túra ösvény ki van jelölve, pár kilátó is található a közelben, kisebb tavak, csermelyek is vannak, valamint futó útvonalak is átvezetnek rajta. Ugyan ez a része az erdőnek nappal látogatható, éjjel hivatalosan tilos ott tartózkodni. Viszont az erdő széle felé, a Silence tó mellett van egy kempingezéshez kijelölt terület, amire a tiltás nem vonatkozik, és este is élvezni lehet a tábortűz mellett a mályvacukrot, meg a csillagos eget.
Jungle és Sinema: Kettő, a helyi fiatalok között népszerű éjjeli szórakozóhelyek, amiket elsőre fülsüketítő zene tölt meg, villogó fényekkel, és egy nagy bárpulttal. Népszerűségük azért is köszönhető, mert ritkán kérnek igazolványt alkohol kiadásakor.
Vadásztanács székhelye: A külvárosban található. Külsőre egy régi, elhagyatott gyártelep benyomását kelti, omladozó épületekkel, ám a látszat ellenére igazi erődítmény, a legmodernebb technológiával, fegyverekkel és védelemmel van felszerelkezve. Nem csak a tanács működik itt, hanem egy egész vadász-központ, ahol a vadászok kiképezhetik és edzhetik egymást. A biztonságra nagyon ügyelnek, kamerával figyelik meg az egész területet és állandó őrség áll készenlétben minden lehetséges bejutási pont mellett.
Árész-támaszpont: A városhatártól nem messze lévő raktártelep szolgál bázisukként, melyet majdhogynem teljes egészében egy katonai létesítményhez hasonlóvá alakítottak és pont azzal a fegyelemmel és elhivatottsággal őriznek is. Akárcsak odakint, bent az épületekben is szigorú fegyelem uralkodik, minden folyosó sarkán őrök állnak, ahogy a fontos helységek (mint például a kutatólaborok, fegyverraktárak, stb) ajtajai előtt is legalább egy ember áll. Folyamatos a harci készültség, nem kegyelmeznek a betolakodók számára.
Az országban több helyen is létesítettek ehhez hasonló bázisokat, de a program fő központja Detroitban található, az itteninél jóval nagyobb épületkomplexummal és kétszer olyan szigorú biztonsággal.

Fontosabb személyek

Christopher Argent: Az egyik legismertebb vadászcsalád feje. Az Argent család a nagy tudásukról, hozzáértésükről és kíméletlenségükről híresültek el, nem csak a vadászok, de a lények között is. Nagyon sokáig válogatás nélkül irtották a természetfelettieket, ám pár éve, miután Chris elvesztette a feleségét, a húgát, valamint a lányát is, és csak unokahúga, Stella maradt neki, megváltoztak a nézetei. Már nem célja, a lények kiírtása, inkább a megfékezésükre törekszik és csak a legvégső esetben öl. "Megvédjük azokat, akik magukat nem képesek" - e szerint az elv szerint él és ez alapján hozta létre a Vadásztanácsot is.
S mindamellett, hogy profi abban, amit csinál, nagyszerű fegyverszakértő, mellékesen pedig fegyverkereskedelemmel is foglalkozik.
Andrew Donovan Seriff: Fiatalos, szigorú arcú kemény-legénynek tűnhet a maga szikár alakjával, határozott kiállásával és mély dörmögő hangjával, de minden keménysége ellenére, a munkáján kívül igazi lágy szívű ember. Sokban hasonlít Stilinski seriffre, aki nemrégiben vonult vissza teljesen és még a városból is kiköltözött, hogy a fia közelében lehessen. Valószínűleg nem véletlenül választotta meg közvetlenül Donovant az utódjának, ha már Parrish helyettes is inkább visszavonulót fújt és elment kitudja hová. Lényeg, ami lényeg, Donovan jó választás volt, méltó utódja egy olyan embernek, aki azért küzdött, hogy megvédje a város lakosait - legyenek emberek vagy békés lények - az életeket fenyegető természetfelettiektől. Ő is pontosan ezt teszi, összedolgozva Chris Argenttel és a csapatával.
Marley Callahan: A polgármester. A városiak szeretik, mert tisztességes ember és kiváló vezető. A szívén viseli a lakosok sorsát és nem ül ölbe tett kézzel, miközben a természetfelettiek garázdálkodnak a városában. Osztozik Chris Argent nézetein, így amivel tudja támogatja a vadászok szervezetét és együtt is működik velük. Annak érdekében, hogy a városban ne törjön ki a pánik, azon dolgozik, hogy eltusolja a különböző lények létezésére utaló történéseket és nyomokat. Ezt a tevékenységét azonban ő maga is titokban tartja és csak a legmegbízhatóbb emberi tudnak róla, milyen fontos ügyeket intéz minden áldott nap.Admin
Beacon Hills Tumblr_pwp6qpTqxl1uek0c7o3_r1_250
Beacon Hills Tumblr_pwp6qpTqxl1uek0c7o4_r1_250
Életkor :
8
Beacon Hills Tumblr_pwp6qpTqxl1uek0c7o2_r1_500
"We don’t go out in the middle of the night murdering people,
DO WE?”


Beacon Hills Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Beacon Hills

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: First steps :: Kezdetek kezdete-